FORMACIÓ BONIFICADA  SESHAT FORMACIÒ per Empreses

Formació Bonificada Seshat Formación Empreses te un valor afegit. Perque  totes les empreses que tenen treballadors i en règim general tenen un crèdit destinat únicament i exclusivament per a la formació dels seus assalariats. La formació reverteix en els treballadors per millorar la gestió i la producció dels seus serveis. Incrementa la seva competitivitat, millora la productivitat i les competències dels seus assalariats.

Ara bé, la Formació Bonificada Seshat Formación Empreses permet que tu puguis dedicar-te a la teva negoci i confiïs en Seshat com el teu partner de formació.

Per a això les empreses disposen d’una ajuda econòmica (Bonificació) que es fa efectiva mitjançant el descompte dels cursos que ha contractat, dels pagaments de la Seguretat Social.

En Seshat Formació estem especialitzats en la formació contínua. Ens encarreguem de gestionar tots els tràmits corresponents davant la Fundae, antiga “Fundación Tripartita” (entitat encarregada de coordinar la formació professional).

Et truquem
Et Truquem

Reinverteix les tevas quotes a la Seguretat Social i millora la formaciò dels teus treballadors .

La formació bonificada amb Seshat Formaciò serà un pilar per gestionar el talent i per retenir-perquè podràs abastar més i recuperar els diners que ja donaves per gastat.

Només has de indicar-nos quines necessitats de formació teniu i des Seshat us oferirem uns temaris adaptats a les vostres necessitats a més personal formador capacitat i amb experiència. I també  d’acompanyar-vos en el procés de Bonificació.

Sol·licita informació

Segueix-nos
Segueix-nos
Torna a Formació

Escriu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Sol·licitar informació
×