Qui som Seshat Formació

Coneix la nostra filosofia

Filosofia Seshat

Seshat formació és un centre de formació polivalent en el qual desenvolupem el creixement personal i professional de les persones.

El nostre objectiu és aconseguir que els nostres alumnes assoleixin els seus objectius de formació per això fomentem i potenciem el creixement personal a través d’un aprenentatge integral, adaptat i personalitzat, donant suport i acompanyant durant el seu camí d’aprenentatge.

Equip

Per assolir el nostre objectiu, comptem amb un equip de professionals formats tant a nivell acadèmic com personal, amb una llarga trajectòria al món de la formació i un centre amb instal·lacions adaptades i equipades que permeten una adequada formació i de qualitat.

METODOLOGIA SESHAT

INNOVACIÓ

 

A Seshat Formació creiem en la importància d’incorporar a l’aprenentatge, eines adaptades als nous temps (noves tecnologies).

PERSONALITZADA

 

Orientem l’aprenentatge als objectius de cada alumne respectant el ritme de cadascú, buscant en tot moment la motivació personal.

COOPERATIVA

 

Aprenentatge en petits grups on l’objectiu final és aconseguir que cada un dels membres assoleixi amb èxit la seva tasca.

Segueix-nos
Segueix-nos

 

Torna a Formació

 

Sol·licitar informació
×